Art Basel Miami Beach

Tomas Loewy, Fotograf, Florida

Tomas Loewy opět přichází s reportáží z nevšední události, kterou je Art Basel Miami Beach. Ani zde se neubráníte dojmu, že obyvatelé naší planety mají občas naprosto šílené nápady. V každém případě je však důležité zdůraznit, že Art Basel Miami Beach je společenská událost, jejímž tématem je umění, kterému se, jak v následující reportáži zjistíte, hranice nekladou. Přejeme vám hodně zábavy a inspirace! (WoL)

„…nejvýznamnější současná umělecká výstava ve Spojených státech…”

Art Basel Miami Beach je nejvýznamnější současnou uměleckou výstavou ve Spojených státech, která se každoročně pořádá v prosinci v Miami na Floridě. Jedná se o odnož události Art Basel ve Švýcarsku, která je nejprestižnější uměleckou show na světě. S postupem času popularita a velikost Art Basel Miami Beach vzrůstá a pomalu začíná překonávat původní Art Basel.

„…zahrnuje všemožné druhy parties a setkání lidí, jejichž společným zájmem je umění.”

Nejrenomovanější galerie a muzea v Miami vystavují práce od více než 2000 umělců, kteří jsou vybráni z předních uměleckých galerií ze všech koutů světa. Tato událost také představuje nové a trendové umělce a umělecké obchodníky, což umožňuje divákům objevit novější galerie, alternativní umění, veřejné umělecké projekty a neokoukané tváře současného umění.

„…více než 2000 umělců…”

„…ze všech koutů světa.”

Nezaměňujte však tuto společenskou událost za některou z velkých uměleckých výstav v Miami. Tahle totiž zahrnuje všemožné druhy parties a setkání lidí, jejichž společným zájmem je umění. Představuje se zde film, hudba, architektura a design. Jedná se o kulturní a společenskou událost roku, kde se umělci setkávají se sběrateli a uměleckými obchodníky a kde můžete narazit na takové celebrity, jakými jsou Sylvestr Stallone, Brad Pitt, Calvin Klein, Stephen Dorff, John McEnroe, Jane Holzer, Naomi Campbell a mnoho dalších.

Týdny Tomase Loewyho

Příspěvek byl publikován v rubrice Reportages a jeho autorem je Zdeněk Kamrla. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *