Červencové FotoVideo

V prvním prázdninovém čísle časopisu FotoVideo se v příběhu fotografie dočtete, jak nesnadné může být fotografování za asistence paranoidních a podezřívavých spoluobčanů. Je to příběh Petra Šedého z jeho oblíbené fotografické lokace na Kamenném vrchu. Stále platí, že pokud máte také povedenou fotografii s příběhem, můžete to poslat na emailovou adresu zdenek.kamrla@weekoflife.com s názvem zprávy „Příběh fotografie“. Pokud nás a redakci časopisu FotoVideo zaujme, tak se na tomto místě objeví časem také.

Další rubrikou z prostředí projektu Week of Life je seriál Výběrů redakce, tentokrát jsou zde prezentovány výběry týdnů, které vytvořili David Allesi, Jan Vrba, Petr Lundák a Štěpánka B Tečka.

Jako vždy to není všechno, co časopis nabízí, dozvíte se například výsledky národního kola soutěže THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2018 nebo se podíváte na úžasnou přírodu v podání Martina Raka.

Kdo sleduje seriál analogové fotografie Honzy Vojtka, tak jistě ocení, že už je u toho hlavního tématu, kterým je zvětšování fotografií. Mnoho z nás s analogovou fotografií stále koketuje, ale většinou skončí u vyvolání filmu a následného skenování do digitální podoby. Co takhle udělat ještě jeden krůček.

Nezbytnou součásti je samozřejmě také Fotograf roku, tentokrát z ulic a uvidíte, že ani v tomto tématu se WoLáci neztratili. Červencové číslo časopisu je zkrátka stále nabité informacemi a jistě stojí za zakoupení.

Za redakci Week of Life
Zdeněk Kamrla

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Zdeněk Kamrla. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *