Pozvánka na sLOVEnské WOLákoviny

Holičský zámok

Holičský zámok

Milé woláčky, woláci a woláčence,

po veľkej porade nás troch holíčskych woláčok sme sa rozhodli, že zorganizujeme stretnutie u nás na Záhorí a rady by sme vás previedli naším mestečkom.

Holíč sa nachádza na hranici s ČR. A kedže bolo už viackrát stretnutie v Českej republike, určite váš poteší miesto, kam to budú mať Česi aj Slováci rovnako ďaleko.Pripravíme pre vás jednodenný program, počas ktorého vám ukážeme zaujímavosti nášho mesta.

Poprechádzame sa trošku po okolí, takže si zoberte pevné topánky. Zavedieme Vás k pamiatkam, ktoré sú inak po celý rok neprístupné. Pivných labužníkov určite poteší miestne pivečko, ktoré čapujú v reštaurácii, kde si dáme aj obed. A ak stihneme, tak pozrieme aj Holíčsky kaštieľ. Aj keď je u nás na Záhorí rovina, tak vám máme čo ukázať a príležitosti na fotenie určite nejaké budú.

Info
19.9. o 9:00 počkáme 90 minút na Námestí Mieru v Holíči na minimálne 9 wolákov, ktorí prídu nafotiť aspoň 9 holíčskych divov.

Holíč je síce na križovatke dôležitých ciest, ale ak by mal niekto problém s dopravou (napr. z Hodonína do Holíča) tak nás kontaktujte a dohovoríme sa.

Aby sme vedeli, koľko miest v reštaurácii na obed máme rezervovať, prosím napíšte nám či sa zúčastníte alebo sa zapíšte na: http://doodle.com/kcxip7au74iy3av2

Ak by ste mali nejaké otázky, tak nás kontaktujte na lenka.vizdalova@gmail.com

Tešia sa na vás woláčky
Daša, Lenka a Zdenka

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Zdeněk Kamrla. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *