Week of Life slaví 500 000 fotografií!

Když v roce 2009 Adolf Zika zakládal projekt Week of Life, byla pro všechny členy týmu nedosažitelná meta na úrovni 10 000 fotografií. „Když jsme projekt zakládali, doufal jsem, že svůj týden pošle alespoň 50 lidí. A podívejte, kde jsme dnes,“ říka sám zakladatel projektu. Nikdo by tehdy nevěřil tomu, že jednoho dne oslavíme neuvěřitelných 500 000 fotografií! Ten den je tu a my tak dnes můžeme slavit tento neuvěřitelný úspěch.

Jste zvědaví, kdo vložil jubilejní fotografii s číslem 500.000? Štěstí se usmálo na Ludmilu Korešovou, která již několikrát prokázala, že patří ke stálicím projektu Week of Life. Fotografii najdete v týdnu se symbolickým názvem 127/23 Say Goodbye.  

Náš projekt se však v žádném případě neloučí, ba naopak. Těšíme se, co všechno společně ještě dokážeme při tvorbě té největší fotoknihovny lidstva. Zanedlouho například prolomíme hranici 8 000 týdnů, kterou svým týdnem může pokořit kdokoliv z vás.

Za celou redakci WoL Ludmile gratulujeme a zároveň děkujeme za její přízeň.

A pozor! Sledujte náš blog/facebook – připravujeme pro vás totiž slibované překvapení, abychom nezapomínali, za jakých okolností projekt vznikl.

Váš tým WoL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *